woensdag 22 december 2010

Overzicht van creditcards

Men zou de creditcard kunnen beschouwen als een wat vreemde manier van lenen. De kredietkaart, zoals de creditcard letterlijk vertaald, zou lenen, kun je beschouwen als een lening op zak. Wanneer je met een creditcard betaalt, ga je een lening aan. Daarover zul je rente moeten betalen. Toch is het zo vanzelfsprekend, dat maar weinig mensen dat beseffen. In dit artikel bespreken we enkele creditcards.

World Panda Card
Deze creditcard is een van de vele creditcards die tegelijkertijd een goed doel steunt. In dit geval het WNF. Zodra iemand betaalt, wordt er automatisch een bedrag aan het WNF gedoneerd, zonder dat je daar zelf extra voor hoeft te betalen. Wat dat betreft levert deze kaart jouw, maar ook het WNF veel voordelen op. De World Panda Card is een prima te hanteren kaart, voorzien van goede service.

Master Card Gold
De Master Card Gold gaat weer een stapje verder. Want deze creditcard is in het bijzonder geschikt voor mensen die iets meer verwachten van hun creditcard. Zo hoort er bij deze creditcard een hoog serviceniveau en is er ook een ruime maandelijks bestedingslimiet. Deze kaart is geliefd vanwege haar gebruiksgemak en de service die bij de kaart wordt aangeboden. Een prima kaart om internationaal gebruikt te worden.

American Express Classic Green Card
De American Express Classic Green Card biedt in principe dezelfde uitgebreide service als de KLM Flying Blue kaart, die speciaal door de KLM wordt uitgegeven in samenwerking met American Express. Maar deze dienst wordt wel tegen een iets lagere jaarbijdrage aangeboden. American Express hanteert voor deze kaart wel een inkomensgrens van 30.000 euro. De American Express Classic Green Card biedt geen mogelijkheden om geld te lenen.

World Card Gold
De World Card Gold is de Gold versie van de populaire VISA World Card. Hiermee ontvang je rente bij een positief kaartsaldo. Bij deze creditcard ontvang je tevens gratis een magazine en een luxe opbergmap. Deze kaart is ideaal als u wilt genieten van een goede service en Global Assist. De World Card Gold is dan ook over de hele wereld te gebruiken en wordt zodoende als bijzonder prettig beschouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten